Aatu Komsi
aatukomsi.fi

Yhteystiedot

Olen taustaltani medianomi (amk). Työhistoriaani olen tehnyt etenkin journalismin, verkkosivujen suunnittelun ja koodauksen, aikakauslehtitaiton sekä järjestötoiminnan neuvonnan ja suunnittelun parissa. Paraikaa olen töissä järjestötoiminnan suunnittelijana Näkövammaisten liitossa. Nämä sivut ovat kuitenkin päätyöni ulkopuolinen harrastus.

Vapaaehtoispuolella minulla on 25 vuoden kokemus järjestötoiminnasta, etenkin Prometheus-leirin tuki ry  linkki avautuu uuteen ikkunaan -nuorisojärjestöstä, jonka hallituksessa ja puheenjohtajana toimin yhteensä 12 vuotta.

Asun Helsingissä. Tavoitat minut tarvittaessa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen etunimi.sukunimi@aatukomsi.fi. Jos kysymyksesi liittyy johonkin julkaisemaani kirjoitukseen, voit myös jättää siihen julkisen kommentin kirjoituksen alta löytyvällä lomakkeella.

Päivätyöni ja lapsiperhearkeni johdosta minulla tuskin likenee aikaa ylimääräisiin työkeikkoihin, mutta jos sinulla on jokin timanttinen keikkatarjous, ota yhteyttä. Käytän yrittäjänä toiminimeä Aevik Media.